V Radečah še naprej zgolj brezstična izposoja naročenega gradiva

Spoštovani člani Knjižnice Laško,skladno z odlokom Vlade RS se način poslovanja v naših knjižnicah od vključno sobote, 23. 1. 2021, spreminja.

Knjižnici v Laškem in Rimskih Toplicah ter izposojevališča v Jurkloštru, Šentrupertu in Zidanem Mostu bodo odprti po rednem delovnem času, ob upoštevanju vseh določb odloka in navodil NIJZ. Za čim krajše zadrževanje v knjižnici lahko gradivo vnaprej naročite preko Moje knjižnice, e-pošte ali telefona ter ga ob obisku zgolj prevzamete.

V Knjižnici Radeče bo glede na epidemiološko situacijo v Posavski regiji še naprej potekala zgolj brezstična izposoja predhodno naročenega in vnaprej pripravljenega knjižničnega gradiva na zunanjem prevzemnem mestu.

Knjižnica Radeče obratuje po rednem delovnem času.

Knjižnično gradivo za izposojo morate predhodno naročiti – preko COBISS-a (Moja knjižnica), e-pošte info@knjiznica-lasko.si ali preko telefona 03 56 87 110). Naročeno gradivo je potrebno prevzeti v 3 delovnih dneh.

Zaradi takšnega načina poslovanja podaljšujemo zamrznitev zamudnin, ki vam za nepravočasno vrnjeno gradivo v tem času ne bodo tekle.

Izkoristite tudi možnosti uporabe e-storitev za člane knjižnice, ki so dostopne na naslednji povezavi: https://www.knjiznica-lasko.si/e-zbirke-z-dostopom-na-nadaljavo/, ter izposojo e-knjig prek portala Biblos in zvočnih knjig prek portala Audibook. Za te storitve omogočamo tudi brezplačen spletni vpis.

Hvala vam za razumevanje in upoštevanje naših navodil

kolektiv Knjižnice Laško