Knjižnica Laško in njene enote spet odprte

Obveščamo vas, da so skladno z vladnim odlokom od ponedeljka, 2. 11. 2020, naprej vse enote Knjižnice Laško spet odprte po rednem delovnem času. Upoštevati je potrebno vse ukrepe kot pred zaprtjem, vključno z omejitvijo števila obiskovalcev v knjižnici.

V izogib predolgega zadrževanja v knjižnici lahko gradivo vnaprej naročite preko Moje knjižnice, e-pošte ali telefona ter ga ob obisku knjižnice zgolj prevzamete.

Če v knjižnico vi osebno ne morete, pa potrebujete gradivo, lahko ob predhodnem dogovoru s knjižnico gradivo za vas prevzame kdo drug.

Prosimo vas tudi, da podaljšate rok izposoje gradiva, če je to potrebno, oz. da gradivo pred potekom roka vrnete v knjižnico.

Izposojevališči v Jurkloštru in Šentrupertu sta ob omejitvah odprti po rednem obratovalnem času, izposojevališče v Zidanem Mostu pa ostaja zaprto.

Želimo vas spomniti tudi na koriščenje e-storitev za člane knjižnice, ki so dostopne na naslednji povezavi: https://www.knjiznica-lasko.si/e-zbirke-z-dostopom-na-nadaljavo/, in izposojo e-knjig prek portala Biblos.

Do nadaljnjega se v naših knjižnicah ne izvajajo dogodki, otroške prireditve, predavanja in izobraževanja.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi.